WIJ ZIJN PUUR | TIJDLOOS DESIGN

Over Puur 

PUUR is een label Boxspring Design. Wij staan voor ambachtelijke producten van hoge kwaliteit, die met veel liefde en zorg gefabriceerd worden in Nederland.

Passie & Vakmanschap:

Puur onderscheidt zich door:

Z

Modulair maatwerk systeem

Z

Ambachtelijk handvervaardigd

Z

Nederlands fabrikaat

Z

Verkrijgbaar in alle gewenste kleuren en maten

Puur ambachtelijk slaapgenot

Onze werkwijze

Op het moment dat de grondstoffen via onze geselecteerde leveranciers binnenkomen, gaan we aan de slag. Wij zagen onze hoofdborden waarvoor onze stiksters de hoezen maken. Vervolgens gaan deze naar onze stoffeerders die zorgen voor een perfecte stoffering van hoofdborden, boxsprings en accessoires. Daarna zorgen onze bezorgers dat uw bed met veel passie en aandacht correct afgeleverd wordt bij uw dealer.

Onze passie

 Wij maken onze bedden met veel passie in Nederland. Doordat wij alles zelf maken is er veel overzicht en controle op alle facetten van de productie. Wij weten zeker dat deze passie voelbaar is in onze producten bij u in de slaapkamer!

Over

Boxspring design

Boxspring Design is gevestigd In Roosendaal en bestaat sinds 2009. Bij ons kan alles op het gebied van slapen. Zowel concepten als maatwerk in een groot prijsbereik.

WIJ ZIJN PUUR 

DEALER WORDEN?

Dealer worden van PUUR Boxspring? Wacht niet langer en neem contact met ons op. Een adviseur zal al uw vragen beantwoorden. Vraagt u ook eens naar onze brochure. Hierin staat het PUUR concept duidelijk uitgelegd.

Start hier

Dealer worden

Dealer worden of een andere vraag?

Neem contact op