WIJ ZIJN PUUR | TIJDLOOS DESIGN

Uw Puur beleving
start hier

Stel de boxsprings samen in 6 stappen en kies voor een premium pakket met extra opties.

Uw persoonlijke boxspring Puur

Stel nu uw eigen boxspring samen. Door ons modulaire systeem kunt u nu zelf bepalen hoe uw ideale boxspring eruit komt te zien!

Alle boxsprings zijn verkrijgbaar in veel verschillende stoffen, kleuren en poten. Onze boxsprings zijn voorzien van een 7 zone pocketveer, welke zorgt voor een stabiele basis. De combinatie van een 7 zone pocketveermatras, welke is afgedekt met een hoogwaardig koudschuim (Hr), en een topper naar keuze zorgt ervoor dat u uitgerust aan een nieuwe dag kunt beginnen. De toppers zijn er in de volgende kwaliteiten: Hr Soft & Medium, Pulse (Natuur) Latex, Pearl Gel en Flo Foam. Alle boxsprings en matrassen zijn ook in Premium versie verkrijgbaar, hierover leest u meer onderaan de pagina.

Een boxspring bed is leverbaar in zowel een vlakke als verstelbare versie.

In 6 stappen uw droombed.

Bekijk hier de onderdelen.

Stap 1

Stap 1. Het hoofdbord

Er is keuze uit 9 verschillende stijlen, elk met zijn eigen specifieke karakter.

Stap 2

Stap 2. De boxspring

De Puur Boxsprings zijn standaard voorzien van een Pocketvering. De verstelbare uitvoering is tevens voorzien van pocketveren en wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening.

Stap 3

Stap 3. Het matras

Het Puur pocketveringsmatras is leverbaar in drie verschillende hardheden. Optioneel is er nog een extra dikke Premium uitvoering beschikbaar.

Stap 4

Stap 4. De topper

De koudschuim topper heeft een hoogte van 7 cm en is leverbaar in Soft en Medium. Bij de verstelbare uitvoering is deze standaard voorzien van een split. Eventueel is de topper te upgraden naar Latex, Pearl Gel of Flo Foam.

Stap 5

Stap 5. De kleur

Leverbaar in stof en kunstleder in diverse kleuren waaronder: Creme, Liver, Bruin, Lichtgrijs, Antraciet en Zwart. Raadpleeg uw dealer voor afwijkende kleuren en mogelijkheden!

Stap 6

Stap 6. Het pootje

De houten blokpoten zijn leverbaar in de kleuren Alu, Wengé, Zwart, Naturel, Licht Eiken en Donker Eiken. De metalen hoekpoten zijn leverbaar in Rvs, Alu, Wit en Zwart. De industriële poot is enkel leverbaar in de kleur Graphite.

Ga voor onze Premium collectie: boxsprings en matrassen met net dat beetje extra.

Premium Boxspring

De Puur Premium boxspring oogt nog rijker door de toepassing van een gestoffeerd bedkader. Deze zorgt er tevens voor dat het verstelbare frame niet zichtbaar is.

Premium Matrassen

Premium Matrassen: door de toepassing van dikkere afdeklagen in onze Premium matrassen zult u nog meer comfort ervaren.

Zet de puntjes op de i met deze extra opties.

Onze aanvullende mogelijkheden:

Kussens

In de PUUR collectie voeren wij ook Natuurlatex kussens: Oval, Contour en Peanut. Deze kussens zorgen in combinatie met de PUUR matrassen en toppers voor ongekend Slaapcomfort

Pootjes

Binnen onze PUUR collectie hebben wij de volgende pootjes: Blokpoten, L-poten,metalen design poten, industriële poten.

Verlichting

Om te zorgen voor nog meer luxe en gemak is er ook keuze uit diverse soorten verlichting voor op het hoofdbord en bieden wij een instelbare uitstapverlichting.

WIJ ZIJN PUUR 

Benieuwd wie onze dealers zijn?

Bent u benieuwd wie onze dealers zijn of wilt u zelf dealer worden van PUUR Boxspring? Bekijk dan onze dealer pagina met daarop een kaart met alle verkooppunten. 

Klik hier

Onze dealers